Juf Nele

Ik vond al heel jong mijn roeping. Juf Nele! Verjaardagsfeestjes, dat was zitten en luisteren naar de juf. In 2003 studeerde ik af als onderwijzeres, een paar jaar later volgde ik in avondschool een regentaatsopleiding. Ik deed alle mogelijke jobs binnen het onderwijs. Leergierig en op zoek naar mijn pad. Mijn droomjob was praktijklector in een hogeschool, waar ik stagebezoeken deed en promotor voor een bachelorproef was. Het voorbije schooljaar werkte ik als leerondersteuner en hielp ik leerlingen in het secundair die achterop waren geraakt door corona om te leren leren en plannen.

Doorheen de jaren heb ik zowel in de lagere school, in het secundair als in de hogeschool gewerkt. Ik wil de skills die ik daaruit in mijn rugzak mee heb, inzetten als coach.

Zit je als ouder met je handen in je haar en heb je een

  • lagere school kind? Je kan bij mij terecht om bijles te geven.
  • middelbare scholier? Ik help met leer leren en stel samen een studieplanning op.
  • student? Ik help brainstormen over taken of de bachelorproef. Ik lees ook na op schrijf- en spellingsfouten.

Ben je net gestart als leerkracht? Heb je niet voldoende aan de aanvangsbegeleiding die aangeboden wordt op jouw school? Wil je eens ventileren? Dan kan dat bij mij!

Ben je nog niet zeker of we een match zijn? We starten meteen kennismakingsgesprek, helemaal gratis. Daarin ga jij praten en ik luisteren. En van daaruit kijken we wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je graag meer info?
Klik op de knop hieronder en stuur me jouw naam en gsm-nummer en ik contacteer je!

graag meer info
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.