Door deze website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

taboealfabet

Ik schrijf graag en goed. Journalist worden of een beroemde auteur van kinderboeken, het stond ook nog op mijn beroepenlijstje. Ik werd leerkracht. Letters, woorden, woordspelingen, ik houd van taal. 

Ik wou taboes aankaarten, maar waarmee kon ik beginnen? Structuur vond ik heel belangrijk. Dus ja, voor mij was 1 plus 1 dan ook gewoon 2 en het taboealfabet werd geboren. Noem het beroepsmisvorming... Noem het zoals je wil... Voor mij werkt het en voor vele mensen voor mij ook. Wist je dat het alfabet al duizenden jaren bestaat? Soit, het is geen geschiedenisles. 

Je vindt de taboes alfabetisch bij de juiste letter. Voorlopig enkel één woord per letter. Als je zelf aan een interessant taboe denkt, mail het mij gerust. Dan neem ik tijd om er info over op te zoeken en er iets moois over te schrijven, met een tagje naar jou, als je dat wil.

a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z